GLUTENFRIE SCONES PÅ 10 MINUTT MED 5 INGREDIENSER



Nå skal jeg vise hvordan du gjør glutenfrie scones på bare 10 minutt!!
Og de har bare 5 ingredienser!
Vi har bakt de siden jeg var liten.
De er supergode og myke og de har ingen rare ingredienser.


Hvis du ikke har samme glutenfrie melmiks som meg...
Ta ikke i alt mel med en gang.
Istedenfor kan du ta i litt mel av gangen for å få rett konsistens, det kan være at du trenger mer eller mindre mel.
Deigen skal være klissete men du kan ta opp den med hendene og forme den.


ingredienser:

1 dl kefir
1,5 dl glutenfri lys melblanding (toro)
1 ss olje
1 ts honning
1 ts bakepulver


Du gjør:

Sett ovnen på 200 grader. (over og undervarme)
Hell i alle ingredienserne i en skål og bland.
Det kommer være litt klissete.
Del deigen i 2 og gjør 2 baller med hendene.
Legg på et bakepapir og trykk ned de litt med hendene.
Stek i midten av ovnen i 9-10 minutt.
FERDIG


instagram:@glutenfriebakebloggen
svensk? @glutenfriabakbloggen

Kommentarer