Nå skal jeg vise hvordan du lager disse glutenfrie saltede peanøttsmør cups.
Så gode og perfekt lørdagsgodt!
Superlett å gjøre melkfritt, bare se at sjokoladen ikke har noen melk i seg.
I denne oppskriften trenger du en food processor og muffinsformer.
Ingredienser:
En pose saltede peanøtter
mørk sjokolade
Du gjør:
Smelt halve sjokoladen og ta litt i hver muffinsform og spred ut så at det dekker bunnen.
Sett i kjøleskapet.
(Du trenger ikke ta sjokoladen på sidene, det kommer der automatisk etterpå.)
Hell så hele posen med peanøtter i food processoren og miks.
Miks helt til det blir peanøttsmør.
Smelt så resten av sjokoladen.
Ta så ut muffinsformene og ta i litt penøttsmør i midten av alle formene.
Hell så over sjokolade.
Sett in i kjøleskapet igjen
FERDIG
Følg meg gjerne på sosiale medier:
instagram: @glutenfriebakebloggen
Facebook: Glutenfria Bakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Legg inn en kommentar