GLUTENFRI PANNEKAKEFRUKTSALLAT



Nå skal jeg vise hvordan man gör glutenfri pannekakefruktsallat.

Dette er en gøy og ny måte du kan servere pannekaker på hvis du vil prøve noe nytt og det er sykt godt.
Du kan servere sammen med krem eller sirup eller noe annet du liker.

Jeg anbefaler å spise den så raskt som mulig.
Den er best samme dag du akkurat har gjort den. 
(Den sak helst ikke sitte i kjøleskapet)

ingredienser:


0,75 dl melk

Valgfri frukt

Banan, jordbær, kiwi, apelsin, blåbær, granateple...

Pisket krem

Du gjør:

Forbered pannekakerøre akkurat som det står i oppskriften men tilsett 0,75 dl melk ekstra.
Du vil ha en tynnere røre når du gjør mini pannekaker.
Stek små pannekaker i en panne som er på lav/medium varme.
Hvis den er for varm så rekker du ikke å snu pannekakene før de er brent.
Skjær nå opp all frukten og gjør en fruktsallat.
Tilsett så mini pannekakene sist og server sammen med pisket krem.

FERDIG
instagram: @glutenfriebakebloggen
svensk?: @glutenfriabakbloggen.

Kommentarer