GLUTENFRI SJOKOLADE MOUSSE

Nå skal jeg vise hvordan du gjør denne kjempegode glutenfrie sjokolademoussen.

Hvis du er redd for å få en sykdom p.g.a. rå egg kan du drepe alle bakterier før du begynner...

Du kan koke egg i vann som er 60 grader i 3 minutt.
Då dreper du alle bakterier men eggene er fortsatt rå.

ingredienser:

3 egg
140 g mørk sjokolade (glutenfri)
200 ml kremfløte
3 ss sukker


Du gjør:

Smelt sjokoladen og sett den til side.
Skill så alle eggene og hell eggegulen i sjokoladen (og bland) og eggehviten i en bakebolle.
Pisk så eggehvitene i ca. 5 minutt, samtidig tilsett litt og litt sukker.
Ta så fram en skål og pisk kremfløten til den er nesten stiv.
Hell så i sjokoladerøren i kremen og bland.
Til sist tar du i eggehvitene og blander forsiktig sammen.
Ta så fram fine glass og hell i moussen og sett i kjøleskapet i minst 4 timer.
(De kan sitte i kjøleskapet over natten.)
FERDIG


Instagram: @glutenfriebakebloggen
svensk @glutenfriabakbloggen

Kommentarer