GLUTENFRIE SITRON OG BLÅBÆR MUFFINS

Inlägget inneholder annonslinker
Nå skal jeg vise hvordan man gjør glutenfrie sitron og blåbær muffins.
De er supergode og de holder seg saftige i flere dager.
De er perfekte hvis du trenger å bake noe dagen før og de er lette å ta med seg.

Jeg brukte fryste blåbær i oppskriftenymen du kan sikkert bruke ferske hvis du vil.
Hvis du ikke har blåbær kan du sikkert prøve å bruke andre bær.

I denna oppskriften skal du ikke blande for mye!
Du kan bruke en håndmikser hele tiden men du skal bare blande akkurat nokk så att ingrediensene blander seg.

Denne oppskriften blir 12 muffins

ingredienser:

1 dl olje
1,5 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
revet skall fra en sitron
3,5 dl glutenfritt mel
1ts salt
2 ts bakepulver
1 dl melk
3 dl fryste blåbær
1 ss yoghurt (valgfritt)


Du gjør:

Sett ovnen på 180 grader.
Hell olje og sukker i en bakebolle og bland med en håndmikser.
Tilsett så eggene og yoghurten og miks igjen.
Så tar du i vaniljesukkeret og sitronskallet.
Til sist tar du i det glutenfrie melet, bakepulveret, saltet og melken, miks igjen.
Nå tar du i blåbærene og blander litt.
Men ikke for mye! Du vil ikke at hele røren får samme farge
Fordel så røren i 12 muffinsformer og stek i ovnen i 30 minutt.

FERDIG

Produkter jeg bruker i denne oppskriften:


instagram: @glutenfriebakebloggen
svensk? @glutenfriabakbloggen


Kommentarer