GLUTENFRI SITRONKAKE



Nå skal jeg vise hvordan man gjør glutenfri sitronkake.
Denne er saftig og smaker så godt.
Den holder seg fin og er lett å skjære opp.

Hvis du vil at kaken skal holde seg saftig lengre kan du
1. Ta litt sprite brus på kaken 
2. gjøre en sitronglasur av melis og sitronsaft


ingredienser:

150 g sukker
3 egg
1 dl rapsolje
2 ts bakepulver
150 g glutenfritt mel
2 ts vaniljesukker
revet skall fra 1 sitron


Du gjør:

Sett ovnen på 200 grader.
Skill eggene så at du får hvitene og plommene i hver sin bakebolle.
Pisk så eggehvitene til de blir luftige og tilsett sukker så at du kan piske dem stiv.
Hell så i de andre ingredienserne i eggeplommene  og bland.
Pisk så sammen de to rørene så raskt som mulig och hell i en form.
(Jeg brukte en brødform)
Stek i ovnen i ca. 25 minutt, stikk den før du tar ut den så at du ser at den er stekt hele veien gjennom.
Ta ut av ovnen og la den hvile.
Strø så melis.

FERDIG
instagram@glutenfriebakebloggen
svensk? @glutenfriabakbloggen


Kommentarer