Nå skal jeg vise hvordan man gjør glutenfrie energi bars.
Dette er superlett å gjøre men Syykt godt!
Bars er noe som er veldig dyrt i butikken og derfor er det mye bedre å gjøre det hjemme.
Du kan legge de i fryseren og då er det superlett å pakke med seg når man skal ut.
Det er ikke alltid lett å finne alt glutenfritt og derfor er det alltid smart å ha med seg noe man kan spise hvis man blir sulten.
ca. 12 bars
ingredienser:
3 dl glutenfri havregryn
5 dl puffet ris
2 dl peanøttsmør
1 dl sirup / honning
1 dl valfrie nøtter (jeg brukte mandler)
1,5 ss chia frø
Du gjør:
Sett ovnen på 200 grader.
Spred ut havregryn og nøtter på et bakepapir og stek i ovnen 8-10 minutt.
Smelt sammen peanøttsmør og sirup.
Hell så i alle ingredienserne i en skål og bland.
Trykk så ned blandingen i en form og sett i kjøleskapet.
Skjær så opp i biter og pakk de in.
FERDIG
Kommentarer
Legg inn en kommentar