Inlägget inneholder annonslinker

Nå skal jeg vise hvordan man gjør glutenfrie sjokolade muffins.
De har en supergod sjokoladesmak og de er luftige og saftige.
oppskriften blir 12 muffins
ingredienser:
1 dl olje
1,5 dl sukker
2 egg
2 ts vaniljesukker
1 dl kakao
1 dl kaffe
3,5 dl glutenfritt mel
(Jeg brukte semper bovete og treff mel)
1 ts salt
2 ts bakepulver
1,75 dl melk
1 ss sitronsaft
mørk sjokolade
Du gjør:
Bland kaffe og kakao i en liten skål.
(Dette frambringer sjokoladesmaken mye bedre)
Bland så melk og sitronsaft i et glass.
(då begynner melken få klumper, dette er meningen)
Sett ovnen på 200 grader.
Bland sammen olje og sukker men en håndmikser.
Ta så i eggene og bland igjen.
Tilsett så kakaoblandingen og bland igjen.
Hell så i melet, bakepulveret, saltet og melken.
Bland sammen det raskt.
Ta så i sjokoladebitene og bland litt.
Del røren likt i 12 muffinsformer og stek i ovnen i 15 minutt.
FERDIG
Produkter jeg bruker i denne oppskriften
instagram: @glutenfriebakebloggen
svensk? @glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Legg inn en kommentar