GLUTENFRI BROWNIE MED PEANØTTSMØR OG SJOKOLADE KRISP


Nå skal jeg vise hvordan du gjør glutenfri brownie med peanøttsmør og sjokolade krisp.

Denne oppskriften blir en brownie som er 15x15cm stor.

ingredienser:

Brownie
125 g smør
2 dl sukker
2 dl glutenfri lys melmiks
2 egg
1 ts vaniljsocker
2 ss kakao

krisp
3 dl peanøtsmør
150 g lys sjokolade
4-5 dl puffet ris


Du gjør:

Sett ovnen på 180 grader, over og undervarme.
Smelt smøret og bland sammen alle ingredienser til brownien og hell i en form.
Sett in den i ovnen og stek i 35-40 minutt.
Ta ut den og la den hvile og sett in så in i kjøleskapet.
Ta ca. 1,5 dl av peanøttsmøret og smør på brownien og sett in i kjøleskapet igjen.
Smelt så sammen resten av peanøttsmøret og sjokoladen.
Bland i rispuffene og hell dette over brownien og sett in i kjøleskapet for siste gang.
(ca. 1-2 timer)
FERDIG

(Jeg liker de best når de er romtemperert, så du kan ta de ut fra kjøleskapet en tid før du serverer dem.)


Kommentarer