
Nå skal jeg vise hvordan du gjør glutenfri brownie med peanøttsmør og sjokolade krisp.
Denne oppskriften blir en brownie som er 15x15cm stor.
ingredienser:
Brownie
125 g smør
2 dl sukker
2 dl glutenfri lys melmiks
2 egg
1 ts vaniljsocker
2 ss kakao
krisp
3 dl peanøtsmør
150 g lys sjokolade
4-5 dl puffet ris
Du gjør:
Sett ovnen på 180 grader, over og undervarme.
Smelt smøret og bland sammen alle ingredienser til brownien og hell i en form.
Sett in den i ovnen og stek i 35-40 minutt.
Ta ut den og la den hvile og sett in så in i kjøleskapet.
Ta ca. 1,5 dl av peanøttsmøret og smør på brownien og sett in i kjøleskapet igjen.
Smelt så sammen resten av peanøttsmøret og sjokoladen.
Bland i rispuffene og hell dette over brownien og sett in i kjøleskapet for siste gang.
(ca. 1-2 timer)
FERDIG
(Jeg liker de best når de er romtemperert, så du kan ta de ut fra kjøleskapet en tid før du serverer dem.)
instagram: @glutenfriebakebloggen
Facebook: Glutenfria Bakbloggen
Kommentarer
Legg inn en kommentar