GLUTENFRI LAVA CAKE



Nå skal jeg vise hvordan du gjør glutenfri lava cake.
Denne oppskriften blir 2 små lava cakes.

Hvis du er veldig redd for at det skal gå feil når du skal snu kaken opp og ned så kan du servere den i formen.


ingredienser:

50 g smør
50 g mørk glutenfri sjokolade
2,5 ss sukker
1 egg
1 ss glutenfritt mel

litt kakao så at kaken kommer lettere ut av formen


Du gjør:

Sett ovnen på 200 grader, over og under varme.
Smelt sammen smøret, sjokoladen og sukkeret.
Når dette er smeltet sammen kan du legge det til side.
Smør nå formene og dryss i kakao så at det dekker alle sidene.
Tilsett egget i sjokoladerøren og bland.
Ta sist i melet og bland en gang til.
Hell røren i formene og sett in i den varme ovnen i ca.9 minutt.
Ta ut av ovnen og vent 1 minutt og ta så en kniv og dra den forsiktig runt kanten av formen.
Legg et fat på formen og snu så kaken opp og ned.

FERDIG

instagram: @glutenfriebakebloggen
svensk? @glutenfriabakbloggen




Kommentarer