Nå skal jeg vise hvordan du gjør glutenfrie sunne banan pannekaker.
Dette er min favoritt frokost akkurat nå og jeg spiser den nesten hver dag!
Du kan lage dem på bare noen få minutter og de blir alltid like gode.
Jeg spiser pannekakene sammen med masse frukt og peanøttsmør på😍
Hvis du vil gjøre pannekaker bare for deg selv så bør du gjøre halve oppskriften.
Men jeg pleier å gjøre hele og legge de jeg ikke spiser i kjøleskapet.
Då kan jeg varme opp pannekaker dagen etter.
Oppskriften blir til ca.2 personer
ingredienser:
1 banan(helst litt brun)
4 dl glutenfri havregryn
1 ts bakepulver
1 dl melk
2 egg
0,5 ts salt
Du gjør:
Hell alle ingredienserne i en skål og miks med en stavmikser.
Ta så litt olje eller smør i stekepannen og stek pannekakene.
Server sammen med masse frukt og peanøttsmør.
FERDIG
Produkter jeg bruker selv i denne oppskriften:
FØLG MEG PÅ SOSIALE MEDIER
instagram: @glutenfriebakebloggen
Facebook: Glutenfria Bakbloggen
Kommentarer
Legg inn en kommentar